Filtru apa ultrafiltrare 6 stadii

Filtru apa ultrafiltrare 6 stadii

Filtru apa ultrafiltrare 6 stadii

490.00 Ron
Tel: 0334805996, 0746468293 0722999343
Reprezentant SC Georom Instal SRL: Mustata Razvan

Descriere Filtru apa ultrafiltrare 6 stadii:
Filtru apa ultrafiltrare Hydro 6 stadii

Ultrafiltrarea este procesul de separare prin membrane sub influenta unei diferente de presiune.

Ultrafiltrarea (UF) folosita de filtrele de apa este un process de separare care foloseste membrane cu pori , cu dimensiuni cuprinse in intervalul 0.1 si 0.001 microni. De obicei membranele UF vor elimina substantele cu greuate moleculara mare, materialele coloidale, moleculele polimerice organice si anorganice. Moleculele organice cu greutate mica folositore organismului, cum ar fi ionii de sodiu, calciu, clorura de magneziu si sulfat nu se elimina prin membranele UF.

1. Filtru sedimente: prima etapa de purificare consta in trecerea apei printr-un filtru de polipropilena care filtreaza contaminatiile mai mari de 1 micron (1/1000 milimetru, care nu sunt vizibile cu ochiul liber) cum ar fi rugina, nisip, namol, praful foarte fin, noroi si diferiti oxizi sau corpuri grele. Durata de viata este de 6 luni.

2. Filtru cu carbune activ: a doua etapa de filtrare leaga clorul, derivatele din clor si alte substante organice. Durata de viata este de 6 luni.

3.Filtru cu rasina iodizata si carbon : a 3-a etapa de filtrare, o solutie eficienta de sterilizare a apei fara a folosi lampa cu UV .Durata de viata este de 6 luni.

4.Filtru block carbon :Filtru apa de carbon activ CTO retine particule mici pana la 5 microni precum si anumite microorganisme, solventi organici


Cautari
Trimite un mesaj in legatura cu produsul Filtru apa ultrafiltrare 6 stadii catre SC Georom Instal SRL
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *


Alte produse de la SC Georom Instal SRL

Dozator apa osmoza inversa
650 Ron
Filtru apa osmoza inversa A01
690 Ron